Landrover weekend 13 & 14 Mei 2017

Met een aantal Landrover eigenaren overnachten op het strand….? ;’wat een super gaaf idee’, zegt Kees tegen Erwin in Storm aan Zee, onder het genot van een biertje. ‘Erwin, dat is toch helemaal tegek!!’… Ja natuurlijk, zegt Erwin, dat is super gaaf als al die auto’s met dak tenten hier voor t paviljoen staan, Kampvuurtje, vis bakken, gewoon helemaal gezellig!! Dat gaan we organiseren zegt Kees… en zo gezegd, zo gedaan.

_DSC6739

Het idee ontstond omdat Erwin in de zomer van 2016 regelmatig met zijn landrover op het strand sliep. hij vertelde Kees dat er een ‘groep landrover eigenaren’ bestond die regelmatig met elkaar erop uit trokken en in de natuur kampeerden. Kees leek het geweldig als zij een weekend doorbrachten bij Factor 30!

Vergunningen werden aangevraagd bij de gemeente, de landrover groep werd aangeschreven en uitgenodigd en in het 2e weekend van Mei stonden er een aantal schitterende landrovers voor het strand paviljoen te Huisduinen.

’s Avonds samen rond het kampvuur met een drankje, activiteiten zoals ‘leren suppen’, een bezoek aan het Fort kijkduin en uiteraard genieten van het mooie weer, strand en zee.

Het was een bijzonder geslaagd weekend met ontzettende leuke mensen, die zeker herhaald gaat worden!

het seizoen is geopend!!

 

_DSC6747_DSC6765

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s